Schronisko Bukowina

Kościuszki 94, 34-530 Bukowina Tatrzańska

Rezerwacja

Wybierz
0
Dorośli
0
Podaj liczbę dzieci

Rezerwacja nie obejmuje dań dla dzieci.
Informacja o liczbie dzieci służy przygotowaniu miejsca przy jednym stoliku a zamówienia dla dzieci składane są à la carte - w restauracji.

Liczba gości
Data
Godzina
0 Suma menu musi być równa liczbie dorosłych gości
Zamówienia dla dzieci składane są à la carte
Menu A
0
Menu B
0,00 zł Suma

Jeśli w wybranym przez Ciebie terminie nie ma możliwości rezerwacji on-line,  skontaktuj się z obsługą restauracji.

Menu A

99
Przystawka / zupa
Kwaśnica z wędzonym żeberkiem z chrupiącymi skwarkami i ziemniakami
Danie główne
Grillowany schab z kością, z puree z kiszonej kapusty i sosem tzatziki
Deser
Tarta czekoladowa z konfiturą malinową i wiśniową żelką
Alergeny zawarte w Menu A:
gluten, gorczyca, jaja, kazeina, kokos, laktoza, lizozym, łukin, mięczaki, migdał, mleko, orzech brazylijski, orzech laskowy, orzech makadamia, orzech nerkowca, orzech pekan, orzech pini, orzech włoski, orzeszki ziemne, pistacje, ryby, seler, sezam, skorupiaki, soja

Menu B

99
Przystawka / zupa
Chrupiące pierożki z szarpaną wołowiną, bulionem, sałatką ziołową i oliwą chili
Danie główne
Żeberka wołowe w sosie BBQ z puree z kiszonej kapusty
Deser
Legendarna Beza z mascarpone, owocami i musem mango-marakuja
Alergeny zawarte w Menu B:
gluten, gorczyca, jaja, kazeina, kokos, laktoza, lizozym, łukin, mięczaki, migdał, mleko, orzech brazylijski, orzech laskowy, orzech makadamia, orzech nerkowca, orzech pekan, orzech pini, orzech włoski, orzeszki ziemne, pistacje, ryby, seler, sezam, skorupiaki, soja

Schronisko Bukowina

Kiedy zajmiesz już miejsce przy jednym ze stolików, czas na prawdziwą ucztę w restauracji Schronisko Bukowina. Najlepsza restauracja na południu Polski zachwyci Twoje podniebienie wybornymi daniami! Karta jest krótka, ale dobrze skomponowana. Dzięki temu, że potraw jest tylko kilkanaście, jesteśmy w stanie przygotowywać je na bieżąco ze świeżych składników. Nasi Goście mogą naocznie przekonać się, jak pieczołowicie przygotowywane są ich posiłki. Wystarczy zająć stolik na najniższej kondygnacji restauracji, by mieć widok na otwartą kuchnię.